Güncel Haberler

Koç Itoudis, Bayern Maçı Öncesi Açıklamalar Yaptı

Turkish Airlines Euroleague‘de temsilcimiz Fenerbahçe Beko, sezon açılışını Audi Dome’da FC Bayern Munich karşısında yapacak.

Maç öncesinde Fenerbahçe Beko‘nun çiçeği burnunda koçu Dimitris Itoudis açıklamalarda bulundu:

Sakatlıktan dönen bazı isimlerimiz var. Booker idmanlara başladı, Jekiri de ilk lig maçında oynadı. Bjelica’nın dönüşünü bekliyoruz. O da iyi yolda ilerliyor ve yarın (bugün) takımla idman yapabilecek gibi gözüküyor ama göreceğiz. Zamana ihtiyacımız var ancak daha fazla oyuncuyla çalışabildiğimizi söyleyebilirim ve bu her zaman önemlidir. Bayern’in Andrea Trinchieri ve yardımcılarıyla birlikte yarattığı çok iyi bir sistemi var. Yıllardır harika bir iş çıkarıyorlar. Almanya’da final oynadılar ve EuroLeague Play-off’unda da beşinci maça kadar gittiler. Kadrolarının temelini hemen hemen koruyorlar ve karşımızda birlikte çalışmaya alışkın, belirli alışkanlıklara sahip, gerçek bir takım olacak. Takım kimyaları iyi ve hücumda da iyi bir alan paylaşımına sahipler. İçeride ya da dışarıda, her zaman mücadele ediyorlar ve asla geri adım atmıyorlar. Bu bir açılış maçı olacak ve biz de takım olarak doğru kimliği oluşturmaya, ilişkiler üzerine bir takım inşa etmeye ve sistemimizi anlamaya çalışıyoruz. Ancak özellikle savunma tarafında gelişim gösterdiğimizi söyleyebilirim. Bahçeşehir Koleji ile oynadığımız maçın üçüncü çeyreği, mücadele edebilen bir takım olduğumuzu gösteriyordu. Münih’e gitmeden önce bir idmanımız daha var. Zaman ne yazık ki bizim dostumuz değil. Kısıtlı süre içerisinde belirli şeyleri inşa etmeye çalışıyoruz.

Fenerbahçe Spor Kulübü

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Koç Ataman, Maccabi Zaferi Sonrası Açıklamalarda Bulundu

Turkish Airlines Euroleague play-off serisi 4. maçında Panathinaikos, Belgrad’da konuk olduğu Maccabi Tel Aviv‘i 88-95’lik skorla geçmeyi başardı …