Güncel Haberler

Koç Pistioulis, Oostende Galibiyeti Sonrası Konuştu

FIBA Şampiyonlar Ligi C grubu ilk maçında temsilcimiz Galatasaray NEF konuk olduğu Oostende’yi 78-92’lik skorla yenmeyi başardı.

Karşılaşmanın ardından koç Andreas Pistiolis açıklamalarda bulundu:

Öncelikle Oostende kulübüne misafirperverlikleri nedeniyle teşekkür etmek istiyorum. Maçta ise bence potansiyelimizin tümünü sahaya yansıtamasak da çok iyi bir performans ortaya koyduk. Maçı kendi istediğimiz şekilde kontrol etmeyi başardık. Karşılaşma boyunca harika savunma yaptık ve bu da hücumdaki özgüvenimizi olumlu etkiledi. Oyuncularımın efor seviyelerinden dolayı çok memnunum, her maç ellerinden gelen en iyi mücadeleyi sergiliyorlar. Bence kesinlikle doğru yoldayız ama tam potansiyelimize ulaşabilmek için zamana ihtiyacımız var.

Bazı insanlar bizi Basketbol Şampiyonlar Ligi’nin favorisi olarak görüyor olabilirler ama biz kendimizi böyle görmüyoruz. Henüz kurulum aşamasında olan bir takımız ve umuyorum ki kendimizi turnuvanın favorilerinden biri olarak göreceğimiz noktaya da bir gün ulaşırız.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Karşıyaka, Formalite Maçında Jerusalem’i Konuk Ediyor

FIBA Şampiyonlar Ligi son 16 turu K grubu 6. ve son maçında temsilcimiz Pınar Karşıyaka, …