Güncel Haberler

Bahçeşehir Koleji, BCL Açılışını Igokea Karşısında Yapıyor

FIBA Şampiyonlar Ligi D grubu ilk hafta mücadelesinde temsilcimiz Bahçeşehir Koleji, Bosna Hersek temsilcisi Igokea‘yı konuk ediyor.

5 Ekim Çarşamba günü saat 19:00’da Ülker Spor Salonu’nda oynanacak karşılaşmayı basketbolseverler Tivibu Spor ekranlarından canlı olarak izleyebilecekler.

Europe Cup şampiyonu ünvanıyla tarihinde ilk kez BCL sahnesine çıkacak olan Bahçeşehir’de sakatlıklar nedeniyle canlar sıkılmış durumda. Hem Blazic hem de Hall bel fıtığı operasyonu geçirdiler, bu nedenle de 3 aya sahalardan uzak kalacaklar. Henüz yerlerine de bir takviye yapılmadı. 3 yabancı ile mücadele etmelerine rağmen BSL’deki açılış maçında konuk oldukları güçlü rakipleri Fenerbahçe’ye iyi direnmişler ama 78-72 ile kaybetmişlerdi. O maçta Smith 18 sayı, Boutsiele 15 sayı, 12 ribaund, Brodziansky 13 sayı, 4 ribaund ve Kartal 10 sayı, 5 ribaund, 4 asist ile direnen başlıca isimlerdi.

Igokea da ülkesinde şampiyon olarak direkt bir şekilde normal sezon gruplarında yer alan bir ekip. Koç Bajic’in ekibi sezona Adriyatik Ligi’nde istediği gibi başlayamadı. İlk maçlarında denk rakiplerinden Mornar Bar karşısında evlerinde oynamalarına rağmen 83-91’lik skorla kaybettiler. O maçta Nakic 16 sayı, 10 ribaund, Tanaskovic 15 sayı, 9 ribaund, Crawford 13 sayı, 5 ribaund, 13 asist, Stephens 12 sayı ve Waller 11 sayı, 4 ribaund ile öne çıkan isimler olmuşlardı.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Galatasaray, Formalite Maçında Dijon’a Konuk Oluyor

FIBA Şampiyonlar Ligi son 16 turu J grubu 6. ve son maçında temsilcimiz Galatasaray Ekmas, …