Güncel Haberler

Koç Ernak, Jerusalem Mağlubiyetini Değerlendirdi

FIBA Şampiyonlar Ligi E grubu ilk maçında temsilcimiz Darüşşafaka konuk olduğu Hapoel Jerusalem’e son nefeste 69-67’lik skorla yenilmekten kurtulamamıştı.

Karşılaşmanın ardından koç Selçuk Ernak açıklamalarda bulundu:

Öncelikle Hapoel Jerusalem’i galibiyetleri nedeniyle tebrik ediyorum. Bence Basketbol Şampiyonlar Ligi’nde parlak bir gelecek onları bekliyor. Maçın bizim açımızdan çok zor geçeceğinin farkındaydık. Maçın büyük bölümünde oyunu kontrol altında götürdük. Genel olarak yakın skorla ilerleyen ve üstünlüğün sürekli el değiştirdiği bir karşılaşma oldu. Bizim için sonucu belirleyen detay ise yaptığımız 17 top kaybı oldu. Böylesine zorlu bir deplasmanda sadece 13 asistiniz varken 17 top kaybı yaparsanız diğer detayların pek bir önemi kalmaz.

Biz hücumda iyi yüzdelerle oynamadık ama rakibimizin yüzdeleri de çok parlak değildi. Maçta sonucu belirleyen detay top kayıpları oldu. Genç ve yeni bir takımız, daha iyi sonuçlar alabilmek için yaptığımız top kaybı sayısını daha aza indirmeliyiz.

Tivibu Spor

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Karşıyaka, Formalite Maçında Jerusalem’i Konuk Ediyor

FIBA Şampiyonlar Ligi son 16 turu K grubu 6. ve son maçında temsilcimiz Pınar Karşıyaka, …