Güncel Haberler

Bologna, Son Çeyrek Operasyonu ile Napoli Deplasmanından Galibiyet Çıkardı

İtalya Lega Basket Serie A açılış maçında Euroleague ekiplerinden Virtus Bologna konuk olduğu Napoli karşısında beklenenden fazla zorlansa da son çeyrekteki 9-29’luk skor sayesinde 77-89 ile kazanmayı bildi.

Teodosic, Hackett, Jaiteh ve Shengelia’dan yoksun olan Bologna’da Jordan Mickey 23 sayı, 5 ribaund, 3 asist ile yıldızlaşırken, Kyle Weems 14 sayı, Semi Ojeleye 13 sayı, 6 ribaund, 2 asist, Gabriel Lundberg 11 sayı, 7 ribaund ve Marco Belinelli 10 sayı, 2 ribaund, 2 asist ile galibiyeti getiren diğer isimler oldular.

Napoli cephesinde ise Robert Johnson 16 sayı, 3 asist, David Michineau 12 sayı, 4 ribaund, 6 asist, Elijah Stewart 12 sayı, 4 ribaund ve JaCorey Williams 12 sayı, 2 ribaund, 3 asist ile direnen başlıca isimler oldular.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Bologna, Belgrad Deplasmanından Son Nefeste Çıktı

Turkish Airlines Euroleague 17. hafta mücadelesinde Virtus Bologna konuk olduğu Partizan‘ı son nefeste 75-77’lik skorla …