Güncel Haberler

Baskonia, Üçlük Olup Malaga Potasına Yağdı!

İspanya Liga Endesa açılış haftası mücadelesinde Euroleague ekiplerinden Cazoo Baskonia konuk ettiği Unicaja Malaga‘yı tam 16 üçlük isabeti eşliğinde 103-89’luk skorla yenerek sezona galibiyetle başlayan taraf oldu.

Baskonia cephesinde yeni transferlerden Darius Thompson 20 sayı, 3 ribaund, 5 asist ile yıldızlaşırken, Markus Howard 15 sayı, Arturs Kurucs 12 sayı, 2 ribaund, 2 asist, Vanja Marinkovic 12 sayı, 4-9 3sayı, 2 asist, Tadas Sedekerskis 12 sayı, 2 ribaund, 2 asist ve Rokas Giedraitis 11 sayı, 4 ribaund ile galibiyeti getiren diğer isimler oldular.

Malaga cephesinde ise yeni transferlerden Nihad Djedovic 20 sayı, 3-4 3sayı, 3 ribaund, 5 asist ile öne çıkarkeni, Dario Brizuela 12 sayı, 3 asist ve David Kravish 10 sayı, 4 ribaund ile diğer çift haneli skor üretebilen isimler oldular.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Valencia, Baskonia’yı Yenerken İkili Averajı da Ele Geçirdi!

Turkish Airlines Euroleague 23. hafta mücadelesinde Valencia konuk olduğu Baskonia‘yı 62-77 gibi farklı bir skorla …