Güncel Haberler

Koç Ataman, Cumhurbaşkanlığı Kupası Zaferinin Ardından Açıklamalarda Bulundu

36. Cumhurbaşkanlığı Kupası finalinde Anadolu Efes, ezeli rakibi Fenerbahçe Beko’yu 62-71’lik skorla geçerek 13. kez kupayı müzesine götürmüştü.

Anadolu Efes‘in tecrübeli koçu Ergin Ataman kupa zaferinin ardından şu açıklamaları yaptı:

Böylesine anlamlı bir kupayı, en çok kazanan takım olmamıza rağmen, bir kez daha ezeli rakibimiz önünde kazandığımız için çok mutluyum. Oyuncularımı kutluyorum. Maçın ilk yarısında mükemmel bir basketbol oynadık. Yeni bir takım olmamıza, üç yeni oyuncuyla sahaya çıkmamıza rağmen çok iyi oynadık. İkinci yarı çok top kaybı yaptık. Fenerbahçe Beko beş kısa ile oynamaya başlayınca, biraz düzen dışına çıktık ama maçın tamamında kontrolü hiçbir zaman elimizden bırakmadık. Yeni oyuncularımızın hepsinden çok memnunum. Gerek ortaya koydukları oyun, gerek iş disiplinleri ve oyun disiplinlerinden çok memnunum. Hepsi kendini daha önce kanıtlamış oyuncular. Önemli olan bu uyumu sağlamaktı, maçın ilk yarısında normal bir düzende mükemmel oynadık. Düzen biraz değişince hata yaptık ama zamanla bunlara da alışacağız.

Anadolu Efes Spor Kulübü

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Koç Can, Merkezefendi Galibiyetini Değelendirdi

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 8. hafta mücadelesinde Anadolu Efes konuk olduğu Yukatel Merkezefendi Belediyesi …