Güncel Haberler

Beşiktaş, Europe Cup Bileti İçin Yarı Final Maçında Ev Sahibi Cholet ile Karşılaşacak

FIBA Europe Cup‘da eleme maçları başladı ve temsilcimiz Beşiktaş Emlakjet de Fransa’nın Cholet kentinin ev sahipliğini yaptığı D etabında sırasıyla 2 maçını, yarı final ve final olmak üzere kazanarak normal sezon grupları için bilet kapmaya çalışacak.

Siyah beyazlıların yarı finaldeki rakibi bu etabın ev sahibi konumundaki Cholet olacak. Karşılaşma 28 Eylül Çarşamba günü saat 21:30’da başlayacak ve FIBA’nın resmi YouTube hesabından canlı olarak izlenebilecek.

Cholet, Pro A’da sezonun ilk maçına çıktı ve konuk ettiği geçen sezonun şampiyonu, Euroleague ekibi Asvel’i 91-89 ile yenerek rakibine soğuk bir duş aldırdı. O maçta Dominic Artis 20 sayı, 5 asist ile yıldızlaşırken, Gaylor Curier 15 sayı, Boris Dalla 13 sayı, 3 ribaund, Hugo Robineau 13 sayı, 4 ribaund ve Neal Sako 9 sayı, 8 ribaund ile galibiyeti getiren başlıca isimler olmuşlardı. Temsilcimiz ise henüz BSL başlamadığı için ilk resmi maçına çıkacak Cholet karşısında.

Siyah beyazlılar bu maçı kazanmaları durumunda diğer yarı finalde Czarni Slupsk – ZZ Leiden maçının kazananı ile final maçına çıkacak.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Beşiktaş, Denizli Deplasmanında Yettiği Kadar Oynadı

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 19. hafta mücadelesinde Beşiktaş Emlakjet, konuk olduğu Yukatel Merkezefendi Belediyesi …