Güncel Haberler

Tofaş, Chemnitz’i Geçip BCL Biletini Kaptı

Üsküp ev sahipliğinde oynanan FIBA Şampiyonlar Ligi eleme etabının final maçına temsilcimiz Tofaş, Alman ekibi Niners Chemnitz‘i 82-78’lik skorla geçerek normal sezon gruplarına katılmaya hak kazadı.

Bu sonuçla Tofaş, BCL gruplarında mücadele edecek 5. temsilcimiz oldu. Bursa ekibi A grubunda Strasbourg, Szombathely, UCAM Murcia ile birlikte yer alacak.

MAÇIN TÜM İSTATİSTİKLERİ İÇİN TIKLAYINIZ.

Temsilcimizde Rob Gray 26 sayı, 3-11 3sayı, 7 ribaund, 2 asist ile öne çıkarken, Bouba Toure 17 sayı, 14 ribaund ve Emre Tanışan 14 sayı ve Tyler Ennis 10 sayı, 3 ribaund, 4 asist ile galibiyeti getiren diğer isimleroldular.

Alman ekibinde ise Matt Mooney 21 sayı ile en skorer isim olurken, Arnas Velicka 19 sayı, 5-13 3sayı, 3 ribaund, 4 asist ve Mindaugas Susinskas 11 sayı, 5 ribaund, 2 asist ile direnen diğer isimler oldular.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Bursa Derbisinde Kazanan Tofaş Oldu

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 25. hafta programında sahne alan Bursa derbisinde Tofaş, konuk olduğu …