Güncel Haberler

Real Madrid, Barça’yı Uzatmada Yenip Üst Üste 5. Kez Süper Kupa’nın Sahibi Oldu

Sevilla kentinin ev sahipliğinde oynanan İspanya Süper Kupası final maçında El Clasico kapışması izledik. Real Madrid ikinci yarıda geriden geldiği ezeli rakibi FC Barcelona‘yı uzatma sonunda 89-83’lük skorla yenmeyi başardı ve kupayı üst üste 5. kez müzesine götürdü.

Sezonu kupayla açan Real Madrid’de Walter Tavares 24 sayı, 12 ribaund ile double-double performansına imza atıp yıldızlaşırken, Dzanan Musa 19 sayı, 2 ribaund, 3 asist, Gabriel Deck 14 sayı, 8 ribaund, 3 asist ve Sergio Llull 14 sayı, 2 ribaund, 3 asist ile galibiyeti getiren diğer isimler oldular.

Barça cephesinde ise milli oyuncumuz Sertaç Şanlı 21 sayı, 5 ribaund ile öne çıkarken, Nicolas Laprovittola 12 sayı, 14 asist, Rokas Jokubaitis 11 sayı, 5 ribaund, 3 asist ve Kyle Kuric 10 sayı ile direnen diğer isimler oldular.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Barça, Zalgiris Engelini Rahat Geçti

Turkish Airlines Euroleague 21. hafta mücadelesinde FC Barcelona konuk ettiği Zalgiris Kaunas‘ı fazla terlemeden 91-73 …