Güncel Haberler

Hazırlık Maçı: Baskonia, Lions’ı Yüzledi!

Euroleague ekiplerinden Cazoo Baskonia, yeni sezon hazırlıkları kapsamında konuk ettiği London Lions‘ı 100-82 gibi dominant bir skorla yendi.

Çeyrek sonuçları:

  1. çeyrek: 21-14
  2. çeyrek: 30-24
  3. çeyrek: 24-22
  4. çeyrek: 25-22

Baskonia’da Markus Howard 18 sayı ile yıldızlaşırken, Daulton Hommes 10 sayı, Tadas Sedekerskis 10 sayı ve Steven Enoch 10 sayı ile galibiyetin diğer mimarları oldular.

Britanya temsilcisinde ise Tomislav Zubcic 16 sayı, Sam Dekker 11 sayı, Luke Nelson 11 sayı ve Devon Van Oostrum 14 sayı ile direnmeye çalışan başlıca isimler oldular.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Baskonia, Olympiakos Engelini Rahat Geçti

Turkish Airlines Euroleague 21. hafta mücadelesinde Baskonia konuk ettiği Olympiakos‘u beklenenden rahat şekilde, 80-69’luk skorla …