Güncel Haberler

Real Madrid, Betis’i Farklı Geçip Süper Kupa’da Finale Çıktı

Sevilla’nın ev sahipliğinde düzenlenen İspanya Süper Kupası yarı final maçında Real Madrid ev sahibi konumundaki Real Betis‘i Musa’nın skorer oyunu liderliğinde 69-100 gibi farklı bir skorla geçerek adını finale yazdırdı.

Real Madrid, 25 Eylül Pazar günü oynanacak final maçında FC Barcelona-Joventut Badalona maçının galibi ile karşılaşacak.

Real Madrid’te Dzanan Musa 21 sayı, 4 ribaund, 5 asist ile yıldızlaşırken, Gabriel Deck 17 sayı, 6 ribaund, Guerschon Yabusele 13 sayı, 9 ribaund, Vincent Poirier 12 sayı, 5 ribaund ile galibiyeti getiren diğer isimler oldular.

Real Betis’te BJ Johnson 14 sayı, 6 ribaund, Shannon Evans 12 sayı, Georgios Tsalmpouris 10 sayı, 2 ribaund ile direnmeye çalışan isimler oldular.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Real Madrid, Palencia’yı Terlemeden Geçti

İspanya Liga Endesa 7. hafta mücadelesinde Real Madrid konuk ettiği Palencia karşısında beklendiği gibi zorlanmadan …