Güncel Haberler

Hazırlık Maçı: Olympiakos, Kızıl Yıldız’a Potayı Göstermedi

Kıbrıs’da düzenlenen Neophitos Chandriotis Turnuvası’nda Olympiakos, rakibi Kızıl Yıldız‘ı 94-55 gibi farklı bir skorla adeta sahadan sildi.

Çeyrek Skorları:

  1. Çeyrek: 29-22
  2. Çeyrek: 47-37
  3. Çeyrek: 74-49
  4. Çeyrek: 94-55

Yunan ekibinde Sasha Vezenkov 19 sayı, 6 ribaund ile yıldızlaşırken, Giannoulis Larentzakis 15 sayı, 6 asist, Joel Bolomboy 12 sayı, 9 ribaund, Kostas Papanikolaou 11 sayı, 5 ribaund, 4 asist, Alec Peters 11 sayı ve Moustapha Fall 9 sayı ile galibiyeti getiren diğer isimler oldular.

Kızıl Yıldız cephesinde ise Luka Mitrovic 12 sayı, 4 ribaund, 3 asist, Nikola Ivanovic 9 sayı, 3 ribaund ve Ben Bentil 8 sayı, 5 ribaund ile direnen bailıca isimler oldular.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Olympiakos, Asvel’e Çemberi Göstermedi

Turkish Airlines Euroleague 31. hafta mücadelesinde Olympiakos konuk ettiği LDLC Asvel Villeurbanne‘i etkili savunması eşliğinde …