Güncel Haberler

Hazırlık Maçı: Efes, Giannakopoulos Turnuvasında Ev Sahibi Panathinaikos’a Kaybetti

Pavlos Giannakopoulos Turnuvası yarı final maçında Anadolu Efes, konuk olduğu Panathinaikos‘a 86-71’lik skorla kaybetti.

Anadolu Efes, turnuvanın son gününde Maccabi Tel Aviv ile üçüncülük maçı oynayacak.

Çeyrek skorları:

  1. çeyrek: 27-16
  2. çeyrek: 51-34
  3. çeyrek: 67-59
  4. çeyrek: 86-71

Yoncalar’da Paris Lee, Nate Wolters, Georgios Papagiannis üçlüsü 14’er sayıyla öne çıkarlarken, Arturas Gudaitis 12 sayı ve Derrick Williams da 10 sayı ile galibiyeti getiren diğer isimler oldular.

Temsilcimizde ise Ante Zizic 18 sayı, 6 ribaund ile maçın en skorer ismi olurken, Vasilije Micic 15 sayı, 5 asist ve Tibor Pleiss 11 sayı ile direnen diğer isimler oldular.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Atina Derbisinde Panathinaikos, Konuk Olduğu AEK’yı Farka Boğdu

Yunanistan Ligi 18. hafta programında Atina derbisi izledik; Panathinaikos konuk olduğu AEK’yı 69-89’luk skorla farklı …