Güncel Haberler

RESMİ: Panathinaikos, Beklenen Ponitka Transferini Açıkladı (Analiz)

Turkish Airines Euroleague ekiplerinden Panathinaikos, beklenen transfer hamlesini resmi olarak açıladı.

Yunanistan Ligi ekibi geçtiğimiz haftalarda Reggio Emilia ile anlaşan Mateusz Ponitka‘yı kadrosuna kattığını açıkladı. Resmi olmayan bilgilere göre bu transfer için İtalyan ekibine 100 bin euro bonservis ödendi.

1.98 metre boyunda olan 28 yaşındaki Polonyalı kanat oyuncusu geçtiğimiz sezon Euroleague’de 20 maçta ortalama 26.3 dakika süre alırken 4.7 sayı, 5.2 ribaund, 2.7 asist ve VTB’de ise 12 maçta ortalama 22.0 dakika süre alırken 5.3 sayı, 3.4 ribaund, 4.5 asist ile katkı vermişti.

Polonyalı yıldız hakkında hakkındaki analizimi sizlerle daha önce BURADA paylaşmıştım.

EuroBasket’de ise yer aldığı 8 maçta ortalama 27.7 dakika süre bulurken 14.0 sayı, %29.7 3sayı, 5.8 ribaund, 6.3 asist ortalamaları ile mücadele etmiş, Slovenya’yı eledikleri tarihi maçta ise 26 sayı, 5-13 3sayı, 16 ribaund, 10 asist, 3 top çalma ile turnuva tarihinin triple-double performansına imza atan 4. oyuncusu olmuştu.

https://youtu.be/J2pb0j1ZjB4

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Baskonia, Lider Real Madrid’i Deplasmanda Devirip Play-In Biletini Kaptı

Turkish Airlines Euroleague 33. hafta mücadelesinde Baskonia konuk olduğu lider Real Madrid‘i 91-95’lik skorla geçmeyi …