Güncel Haberler

Barça, Girona’yı Yenip Katalan Ligi Finaline Yükseldi

Katalan Ligi yarı final maçında FC Barcelona konuk ettiği Girona‘yı 88-77’lik skorla yenmeyi başardı ve finale yükseldi.

Çeyrek sonuçları:

  1. çeyrek: 22-16
  2. çeyrek: 23-21
  3. çeyrek: 21-22
  4. çeyrek: 22-18

Sezonun ilk resmi maçına çıkan Barça’da Tomas Satoransky 13 sayı ile öne çıkarken, Rokas Jokubaitis 12 sayı, Jan Vesely 10 sayı, Mike Toney 10 sayı ve Nicolas Laprovittola, Nikola Kalinic, Alex Abrines üçlüsü de 9’ar sayıyla galibiyeti getiren diğer isimler oldular.

Girona cephesinde ise Dusan Miletic 25 sayı ile maçın en skorer ismi olurken, Erik Vila 10 sayı, Kameron Taylor 10 sayı, Roko Prkacin 7 sayı ile direnen diğer isimlerdi.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Barça, Son Çeyrek Operasyonuyla Kaunas’dan Galibiyet Çıkardı

Turkish Airlines Euroleague 16. hafta mücadelesinde FC Barcelona konuk olduğu Zalgiris Kaunas‘ı son çeyrekteki 7-15’lik …