Güncel Haberler

Hazırlık Maçı: Bursaspor, Belgrad’da Mega’yı Farklı Geçti

Hazırlıklarını Belgrad kampında sürdüren Frutti Extra Bursaspor, konuk olduğu Mega Basket‘i 71-99 gibi farklı bir skorla geçmeyi başardı.

Çeyrek sonuçları:

  1. çeyrek: 19-26
  2. çeyrek: 18-28
  3. çeyrek: 16-27
  4. çeyrek: 18-18

Bursaspor’da Needham yine dinlendirilirken Anthony Clemmons 20 sayı, 2 ribaund, 7 asist ile öne çıktı. Enes Berkay Taşkıran 18 sayı, 2 asist, Yiğitcan Saybir 10 sayı, Onuralp Bitim 11 sayı ve David Dudzinski 12 sayıyla diğer çift haneli skor katkısı verebilen isimler oldular.

Mega’da ise Malcolm Cazalon 18 sayı, Danko Brankovic 15 sayı ve Oleksandr Kobzystyi 11 sayıyla yegane çift haneli skor üretebilen isimler oldular.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Manisa, Konuğu Bursaspor’u Son Nefeste Geçmeyi Bildi

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 12. hafta mücadelesinde Manisa BBSK konuk ettiği Bursaspor İnfo Yatırım‘ı …