Güncel Haberler

RESMİ: Bursaspor’un Rakiplerinden Cedevita’ya Tanıdık Skorer

7DAYS EuroCup‘da temsilcimiz Frutti Extra Bursaspor ile aynı grupta yer alacak olan Cedevita Olimpija kadrosunu tanıdık bir skorer ile güçlendirdi.

Adriyatik Ligi ekibi daha önce ülkemizde Galatasaray forması giyen ve geçen sezonu da Türk Telekom’da tamamlayan Aaron Harrison ile yeni sezon için anlaşıldığını duyurdular.

1.98 metre boyunda olan 27 yaşındaki Euroleague patentli kanat oyuncusu geçen sezon BSL’de 12 maçta ortalama 26.6 dakika süre alırken 13.5 sayı, %34.4 3sayı, 3.3 ribaund, 1.8 asist ve EuroCup sahnesinde ise 7 maçta ortalama 26.9 dakika sahada kalırken 16.0 sayı, %43.8 3sayı, 2.1 ribaund, 1.4 asist ile katkı vermişti.

Kentucky’den mezun olan Harrison kariyerine NBA’de Charlotte’da başladıktan sonra NBA’de tutunamamış ve G-League’de kariyerine devam etmişti. Ardından 2018 yılında Avrupa’ya gelmiş ve sırasıyla Galatasaray, Olympiakos, son olarak da Türk Telekom formalarını terletmişti.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

RESMİ: Telekom’un Rakiplerinden Buducnost, Tanaskovic’i Kadrosuna Ekledi

BKT EuroCup B grubunda temsilcimiz Türk Telekom’un rakiplerinden biri olan Buducnost uzun rotasyonuna takviye yaptı. …