Güncel Haberler

Hazırlık Maçı: Partizan, Manresa’yı Son Nefeste Yendi

Hazırlık Maçları kapsamında Euroleague’in yeni ekiplerinden Partizan konuk olduğu Manresa‘yı son nefeste 96-98’lik skorla yenmeyi başardı.

Çeyrek sonuçları:

  1. çeyrek: 34-22
  2. çeyrek: 19-21
  3. çeyrek: 24-27
  4. çeyrek: 19-28

Partizan’da Mathias Lessort 19 sayı ile en skorer isim olurken, James Nunnally 17 sayı, Danilo Andjusic 14 sayı, Kevin Punter 13 sayı ve Dante Exum 11 sayı ile galibiyeti getiren başlıca isimler oldular.

Manresa cephesinde ise Jerrick Harding 19 sayı ile öne çıkarken, Giordano Bortolani 15 sayı, Tyson Perez 15 sayı ve Justin Hamilton 14 sayı ile direnen diğer isimler oldular.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Bologna, Belgrad Deplasmanından Son Nefeste Çıktı

Turkish Airlines Euroleague 17. hafta mücadelesinde Virtus Bologna konuk olduğu Partizan‘ı son nefeste 75-77’lik skorla …