Güncel Haberler

Hazırlık Maçı: Bursaspor, Sırbistan’daki İlk Maçında FMP’ye Kaybetti

Hazırlık Maçları kapsamında temsilcimiz Frutti Extra Bursaspor, Belgrad kampındaki ilk sınavını FMP Beograd karşısında 84-77’lik skorla kaybetti.

Çeyrek sonuçları:

  1. çeyrek: 16-13
  2. çeyrek: 24-15
  3. çeyrek: 22-21
  4. çeyrek: 22-28

FMP’de Paulius Valinskas 16 sayı ile en skorer isim olurken, Beau Beech 13 sayı ve Jankovic, Simonovic, Nerandzic üçlüsü onlara 9’ar sayıyla eşlik etmişlerdi.

Needham’ın hafif sakatlığı nedeniyle forma giymediği Bursaspor cephesinde ise milli takımdan ayağının tozuyla dönen Onuralp Bitim 34 sayı, 2 ribaund, 6 asist ile karşılaşmanın yıldızı oldu. Zach Auguste 19 sayı üretti. Ahmet Düverioğlu 11 sayı, 5 ribaund, Enes Berkay Taşkıran 5 sayıyla oynadı. Dave Dudzinski 5 sayı, 4 ribaund üretti. Anthony Clemmons 2 sayı, 3 asist, Yiğitcan Saybir 1 sayı, 4 ribaund, Ömer Utku Al ise 8 ribaund, 5 asistle maçı noktaladı.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Manisa, Konuğu Bursaspor’u Son Nefeste Geçmeyi Bildi

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 12. hafta mücadelesinde Manisa BBSK konuk ettiği Bursaspor İnfo Yatırım‘ı …