Güncel Haberler

Koç Pozzecco, Fransa Mağlubiyetini Değerlendirdi

2022 FIBA EuroBasket‘de çeyrek final mücadelesinde İtalya, ezeli rakibi Fransa’ya uzatma sonunda 93-85’lik skorla yenilerek turnuvaya veda etti.

Karşılaşmanın sonunda kaybeden takımın koçu Gianmarco Pozzecco açıklamalarda bulundu:

Tüm oyuncularımla tek tek gurur duyuyorum. Maçta olanları ise hepiniz gördünüz. Tabii ki Fransa’yı galibiyetleri için tebrik ediyorum, son ana kadar pes etmediler. Oyuncularımı çok seviyorum. Turnuva boyunca ortaya koydukları performans inanılmazdı. İlk günden itibaren mücadele etmeyi asla bırakmadılar. Her lanet antrenmanda mücadele etmeye devam ettiler. Hedeflerimize ulaşmak için ellerinden gelen her şeyi yaptılar. Bu yüzden herkesin onlara saygı göstermesi lazım.

Şu an onların emekleri için de ayrıca üzgünüm. Kendim için değil, onlar için çok büyük bir acı çekiyorum. Onlarla ne kadar gurur duyduğumu hayal dahi edemezsiniz. EuroBasket’in en iyi oynayan takımı bizdik. Turnuvada favori gösterilen takımlarla bizi kıyaslarsanız oyun olarak pek bir farkın olmadığını göreceksiniz. Simone Fontecchio’yu çok seviyorum, o inanılmaz bir oyuncu. Tekrar ediyorum, o inanılmaz bir oyuncu. Söyleyeceklerim bu kadar.

Eurohoops

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Kasım Penceresi Sonrası Avrupa’dan Dünya Kupası Bileti Kapan Takımlara Göz Atalım

2023 FIBA Dünya Kupası Avrupa elemelerinde 2. turun Kasım penceresi sona erdi. Bu pencerede 4 …