Güncel Haberler

Hazırlık Maçı: Real Madrid, Zalgiris’i Yenip Costa del Sol’un Şampiyonu Oldu

Hazırlık Maçları kapsamında Malaga’nın ev sahipliğinde düzenlenen Costa del Sol turnuvasında Real Madrid, bir diğer Euroleague ekibi Zalgiris Kaunas‘ı 89-81 yenerek şampiyon oldu.

Çeyrek sonuçları:

  1. çeyrek: 20-26
  2. çeyrek: 43-43
  3. çeyrek: 71-61
  4. çeyrek: 89-81

Rudy, Yabusele, Poirier, Hezonja, Llull, Deck ve Hanga’nın forma giyemediği Real’de Sergio Rodriguez 16 sayı, 11 asist ile double-double yaparken, Walter Tavares 19 sayı, 6 ribaund ve Dzanan Musa 19 sayı ile öne çıkan diğer isimler oldular. Petr Cornelie de 9 sayı ile onlara destek oldu.

Lekavicius, Brazdeikis ve Butkevicius’dan yoksun olan Zalgirs cephesinde ise Tomas Dimsa 17 sayı, Keenan Evans 16 sayı, Ronalds Smits 11 sayı, Mantas Kalnietis ile Karolis Lukosiunas 9’ar sayıyla direnen başlıca isimler oldular.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Bayern, Zalgiris Engelini Geçip Play-In İddasını Sürdürdü

Turkish Airlines Euroleague 29. hafta mücadelesinde FC Bayern Munich konuk ettiği Zalgiris Kaunas’ı 64-58’lik skorla …