Güncel Haberler

Furkan, EuroBasket’i Değerlendirdi

2022 FIBA EuroBasket son 16 turunda A Milli Basketbol Takımımız, Fransa karşısında son 12 saniyesine önde girdiği maçı uzatmada kaybetti ve turnuvaya erken veda etti.

Yurda dönen Ay-yıldızlılar’da başarılı oyuncu Furkan Korkmaz, Anadolu Ajansı’na açıklamalarda bulundu.

Furkan Korkmaz’ın sözleri şu şekilde:

Deyim yerindeyse tabi ki dağıldık. Gerçekten çok üzücü, hala damarlarımda hissediyorum maçın atmosferini. Ülkeye çok daha mutlu ve gururlu dönebilirdik ama bütün teknik ekibi ve takım arkadaşlarımı kutluyorum. Aynı şekilde bizi destekleyen insanlarımıza da teşekkür ediyorum. Önümüzde daha çok turnuva var, bu maçları unutturmak için çok şansımız olacak. Umarım daha güzel günler bizleri bekliyor.

Genç bir ekibiz ama artık bunu söylemekten de çok sıkıldım. Artık çıkıp oynamamız gereken yaşlardayız çünkü bu devirde genci yaşlısı çok kalmadı. Tabi ki tecrübe zamanla olgunlaşınca gelen bir şey. Fakat ben her zaman söylüyorum, çok gurur duyulacak bir ekibimiz var.

AA

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

FIBA Dünya Sıralaması: ABD Yeniden Zirvede ve Maalesef Türkiye İlk 20 Sıranın Dışında…

2023 Dünya Kupası’nın sona ermesinin ardından FIBA da Dünya Sıralaması’nı turnuvada alınan sonuçlara göre güncelledi. …