Güncel Haberler

Hazırlık Maçı: Monaco, Konuk Olduğu Ulm’u Farklı Geçti

Hazırlık maçında EuroCup ekiplerinden Ratiopharm Ulm, Euroleague ekiplerinden AS Monaco‘yu konuk etti ve kazanan taraf 72-99 gibi farklı bir skorla Fransa temsilcisi oldu.

Çeyrek sonuçları:

  1. çeyrek: 16-30
  2. çeyrek: 31-56
  3. çeyrek: 59-78
  4. çeyrek: 72-99

Monaco’da Jordan Loyd 20 sayı, Alpha Diallo 15 sayı, Matt Strazel 11 sayı, John Brown 10 sayı, Donatas Motiejunas 9 sayı, Billy Ouattara 9 sayı, Adrien Moerman 8 sayı ve Jaron Blossomgame 7 sayı ile katkı verdiler.

Ulm cephesinde ise David Fuchs 21 sayı, 9 ribaund ile etkili olurken, Josh Hawley 17 sayı, Matt Mobley 13 sayı, Karim Jallow 12 sayı ile diğer direnen isimler oldular.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Panathinaikos, Monaco’yu Ezdi Geçti

Turkish Airlines Euroleague 21. hafta mücadelesinde Panathinaikos konuk ettiği AS Monaco‘yu 88-63’lük skorla adeta ezdi …