Güncel Haberler

Furkan, Fransa Maçı Öncesi Açıklamalarda Bulundu

2022 FIBA EuroBasket son 16 eleme maçında 10 Eylül Cuma günü saat 13:00’da Berlin’de Fransa ile karşılaşacak olan A Milli Takımımız hazırlıklarını tamamladı.

12 Dev Adam’ın NBA’de forma giyen yıldızlarından Furkan Korkmaz kritik karşılaşma öncesi açıklamalarda bulundu:

Fransa’ya kesinlikle ikinci sayı şansı vermemiz lazım. Turnuva boyunca zayıf olduğumuz kısım buydu, hücum ribaundlarından çok fazla sayı verdik. Fransa da uzun bir takım. O yüzden önce ribaundlarını kontrol edip daha sonra kolay atış vermememiz lazım. Çünkü çok kolay ritme girebilen, farkı açabilen bir takım. Fakat ben her zaman söylüyorum onlardan daha çok bizim ne yapacağımız önemli olacak. Çünkü maçın birinci dakikasından itibaren o mücadeleyi verebilirsek, savunma ve hücumda sertliği koyabilirsek bence maç bizim için çok daha rahat, kolay geçebilir ama tabii ki çeyrek finale kalma maçı artık. Burada herkes varını, yoğunu verecek. Fransa’da eminim bu konsantre ile maça çıkacaktır. Fakat önemli olan maçın başındaki o sertlik.

Eurohoops

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

FIBA Dünya Sıralaması: ABD Yeniden Zirvede ve Maalesef Türkiye İlk 20 Sıranın Dışında…

2023 Dünya Kupası’nın sona ermesinin ardından FIBA da Dünya Sıralaması’nı turnuvada alınan sonuçlara göre güncelledi. …