Güncel Haberler

Hırvatistan, Ukrayna’yı Bogdanovic ile Geçti

2022 FIBA EuroBasket‘de Milano’da oynana C grubu son maçında Hırvatistan, dişli rakibi Ukrayna‘yı 90-85 ile geçmeyi başardı.

Bu sonuçla Hırvatlar 2 ya da 3. sırada yer almayı garantilediler. Eğer İtalya kaybederse ikinci, kazanırsa ise 3. sırada yer alacaklar.

Hırvatistan’da Bojan Bogdanovic 27 sayı, 4-5 3sayı, 7 ribaund, 3 asist, 3 top çalma ile yıldızlaşırken, Dominik Mavra 13 sayı, 2 ribaund, 4 asit, Krunoslav Sİmon 11 sayı, 3-3 3sayı, 6 ribaund, 3 asist, Karlo Matkovic 10sayı, 6 ribaund ve Ivica Zubac 10 sayı, 8 ribaund ile galibiyetin diğer mimarları oldular.

Ukrayna cephesinde ise Volodymyr Herun 21 sayı, 9-10 2sayı, 6 ribaund, Bogdan Bliznyuk 16 sayı, 8 ribaund, 4 asist, 3 top çalma, Svi Mykhailiuk 14 sayı, 3-6 3sayı, 5 ribaund, 3 asist ve Issuf Sanon 11 sayı, 3 ribaund, 4 asist ile direnen diğer isimler oldular.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

İspanya Milli Takımlarının 2022 Yılı Karnesi Parmak Issırtıyor!

İspanya basketbolu kuşkusuz altın çağını yaşıyor. Avrupa’nın ekol ülkelerinden biri olan İspanya, sadece A takım …