Güncel Haberler

Hazırlık Maçı: Tofaş, Kuban’a Kaybetti

Hazırlık Maçları kapsamında Antalya’da düzenlenen Gloria Cup turnuvası ilk maçında Tofaş, Rus ekibi Lokomotiv Kuban‘a 68-75’lik skorla yenildi.

Çeyrek sonuçları:

  1. çeyrek: 20-16
  2. çeyrek: 34-36
  3. çeyrek: 54-53
  4. çeyrek: 68-75

Toure ve Thomas’ı hafif sakatlıları bulunduğu için dinlendiren Tofaş‘da Tyler Ennis 14 sayı, 2 ribaund, 2 asist, 2 top çalma ile öne çıkarken, Suleiman Braimoh 13 sayı, 2 asist, 2 top çalna, Rob Gray 11 sayı, 4 ribaund, 2 asist ile diğer direnen isimler oldular.

Rus ekibinde ise Jaylen Barford 17 sayı, 2 ribaund ile maçın en skorer ismi olurken, Vladislav Emchenko 12 sayı, 5 asist ile diğer çift haneli skor katkısı veren isim oldu galibiyet yolunda.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Tofaş, Daçka’ya Evindeki İlk Yenilgiyi Tattırdı

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 9. hafta mücadelesinde Tofaş, konuk olduğu Darüşşafaka Lassa‘yı 76-82’lik skorla …