Güncel Haberler

Hazırlık Maçı: Monaco, James Liderliğinde Bayern’i Yendi

Turkish Airlines Euroleague ekiplerinin karşılaştığı hazırlık maçında AS Monaco rakibi FC Bayern Munich‘i yıldız skorer James liderliğinde 67-80’lik skorla geçmeyi başardı.

Çeyrek skorları:

  1. çeyrek: 23-22
  2. çeyrek: 39-37
  3. çeyrek: 55-59
  4. çeyrek: 67-80

Monaco’da Mike James 15 sayıyla en skorer isim olurken, Donta Hall 13 sayı, Donatas Motiejunas 13 sayı, Alpha Diallo 8 sayı ve Adrien Moerman ile Jordan Loyd ise 7’şer sayıyla galibiyete katkı veren diğer isimlerdi.

Bayern’de ise Cassius Winston 10 sayıyla yegane çift haneli skor katkısı verebilen isim olurken, Corey Walden 9 sayı, Othello Hunter 8 sayı ve Freddie Gillespie 8 sayı ve Dragan Milosavljevic ile Paul Zipser ise 7’şer sayıyla katkı verebildiler.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Valencia, Bayern Engelini Son Nefeste Geçti

Turkish Airlines Euroleague 30. hafta mücadelesinde Valencia konuk ettiği FC Bayern Munich’i son nefeste 70-68’lik …