Güncel Haberler

Slovenya, Almanya’yı Yenip Liderlik Şansını Son Maça Taşıdı

2022 FIBA EuroBasket‘de Köln’de oynanan B grubu 4. maçında Slovenya ev sahibi Almanya‘yı 80-88’lik skorla geçmeyi başardı ve Dünya Kuapası elemelerindeki mağlubiyetin rövanşını da almış oldu.

Bu sonuçla Slovenya 3. galibiyetini aldı ve liderlik şansını son maça taşımayı başardı. Almanya ise zaten Top 16 biletini elde etmişti, onların da liderlik şansı son maçta devam edecek. Bu gruba neden ölüm grubu dediğimizi her maç görmeye devam ediyoruz.

Slovenya’da Luka Doncic 36 sayı, 12-17 2sayı, 10 ribaund, 4 asist ile double-double performansına imza atarken, Goran Dragic 18 sayı, 2 ribaund, 3 asist ve Mike Tobey 10 sayı, 8 ribaund ile galibiyeti getiren diğer isimler oldular.

Almanya cephesinde ise Dennis Schröder 19 sayı, 3-10 3sayı, 5 asist ile öne çıkarken, Andreas Obst 14 sayı, 3 ribaund ve Maodo Lo 13 sayı, 3 asist ile direnen diğer isimler oldular.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Slovenya’ya Kötü Haber: Cancar’ın Ön Çapraz Bağlarında Yırtık Var!

2023 FIBA Dünya Kupası’nda mücadele edecek olan Slovenya, hazırlık maçında Yunanistan ile karşılaşmıştı. Takımın yıldız …