Güncel Haberler

İtalya, Hırvatistan’ı Yenip Tur Biletini Kaptı

2022 FIBA EuroBasket‘de Milano’da oynanan C grubu 4. maçında İtalya konuk ettiği Hırvatistan‘ı 81-76’lık skorla geçmeyi başardı.

Bu sonuçla İtalya 2. galibiyetini aldı ve böylece C grubundan Hırvatistan, Yunanistan ve Ukrayna ile beraber Top 16 biletini kapan 4. ve son takım olmayı başardı. Son maçlarda alınacak sonuçlara göre takımların sıralaması belli olacak.

İtalya’da Nicolo Melli 19 sayı, 5 ribaund, 3 asist ve Simone Fontecchio 19 sayı, 4-10 3sayı, 2 ribaund, 2 top çalma ile galibiyeti getiren isimler oldular. Stefano Tonut, Giampaolo Ricci, Alessandro Pajola üçlüsü de onlara 8’er sayıyla eşlik ettiler.

Hırvatistan cephesinde ise Bojan Bogdanovic 27 sayı, 4-11 3sayı, 5 ribaund, 3 asist ile maçın en skorer ismi olurken, Ivica Zubac 13 sayı, 6 ribaund ve Dario Saric 10 sayı, 8 ribaund, 3 asist ile direnen diğer isimler oldular.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Hazırlık Maçı: Tofaş, Bodrum Karşısında Hata Yapmadı

Hazırlık Maçları kapsamında Bursa’da düzenlene Cevat Soydaş Turnuvası’nın ev sahibi Tofaş, konuk ettiği Çağdaş Baodrum …