Güncel Haberler

Philadelphia, Uzun Rotasyonu Harrell ile Güçlendirdi

NBA‘de Doğu Konferansı’nın iddialı takımlarından Philadelphia 76ers kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor.

Daha önce PJ Tucker, DeAnthony Melton, Danuel House gibi önemli görev adamlarıyla kadrosunu genişleren Sixers, şimdi de uzun rotasyonuna değerli bir ismi ekledi.

Yıldız uzunu Embiid’i yedeklemek ve dakikalarını kontrol etmek için bir alternatif arıyorlar ve serbest oyuncu konumundaki Montrezl Harrell ile 2 yıllık toplam 5.2 milyon dolar değerinde bir kontrat imzaladıklarını duyurdular. Kontratın ikinci senesi ise oyuncu opsiyonlu olacak.

28 yaşındaki Harrell, geçen sezon Wizards ve Hornets formalarını terletirken süre aldığı toplam 71 maçta 13.1 sayı, 6.1 ortalamalarıyla katkı vermişti.

Kariyerinde ise daha önce Rockets, Clippers ve Lakers formalarını giymiş, 2019-20 sezonunda ise Yılın En İyi Altıncı Adamı seçilmişti.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Denver, Hawks’ı Ezdi Geçti!

NBA Batı ekibi Denver Nuggets konuk ettiği Doğu ekibi Atlanta Hawks‘ı 110-142’lik skorla adeta ezdi …