Güncel Haberler

Hazırlık Maçı: Bologna, Pesaro’ya Kaybetti

Yeni sezon hazırlıkları kapsamında Euroleague’in yeni ekiplerinden Virtus Bologna, Ravenna’da oynanan maçta Pesaro ile karşılaştı ve sahadan 93-101’lik skorla mağlup ayrıldı.

Çeyrek sonuçları:

  1. çeyrek: 24-20
  2. çeyrek: 41-58
  3. çeyrek: 62-83
  4. çeyrek: 93-101

Pesaro’da yeni transferlerden Kwan Cheatham 26 sayı ile yıldızlaşırken, Davide Moretti de 17 sayı ile galibiyetin diğer mimarlarından biri oldu. Ayrıca Vassilios Charalampopoulos 14 sayı ve Leonardo Tote de 13 sayı ile onlara destek oldular.

Bologna cephesinde ise tecrübeli guard Daniel Hackett 175 sayı ile takıma liderlik ederken yeni transferlerden Jordan Mickey ise 14 sayı ile takımını ayakta tutmaya çalışan diğer isim oldu. Kyle Weems 12 sayı, Semi Ojeleye 11 sayı, Gabriel Lundberg 11 sayı ve Marco Belinelli de 10 sayı ile diğer çift haneli skor üretebilen isimlerdi.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Bologna, Belgrad Deplasmanından Son Nefeste Çıktı

Turkish Airlines Euroleague 17. hafta mücadelesinde Virtus Bologna konuk olduğu Partizan‘ı son nefeste 75-77’lik skorla …