Güncel Haberler

Giannis’den Ukrayna Karşısında 41 Sayılık Resital!

2022 FIBA EuroBasket’te Milano’da oynanan C grubu 4. maçında Yunanistan rakibi Ukrayna‘yı Giannis’in müthiş resitali eşliğinde 99-79 gibi farklı bir skorla geçmeyi başardı.

Bu sonuçla Yunanistan dörtte dört yaptı ve Top 16 biletini garantiledi. Ukrayna ise ilk mağlubiyetini aldı ama onlar zaten Top 16’yı garantilemişlerdi.

Yunanistan’da Giannis Antetokounmpo 41 sayı, 13-16 2sayı, 15-18 s.atış, 9 ribaund, 2 asistlik istatistikleri ile neden NBA’de MVP seçildiğini tekrar hatırlattı. Nick Calathes 13 sayı, 3-6 3sayı, 5 ribaund, 7 asist ve Tyler Dorsey 13 sayı, 2 asist, 2 top çalma ile galibiyeti getiren diğer isimler oldular.

Ukrayna cephesinde ise Issuf Sanon 16 sayı, 3-4 3sayı, 4 asist, Svi Mykhailiuk 16 sayı, 1-5 3sayı, 4 ribaund ve Alex Len 10 sayı, 8 ribaund ile direnmeye çalışan isimler oldular.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Anadolu Efes, Fransa’dan Galibiyetle Dönmek İstiyor

Turkish Airlines Euroleague 25. hafta mücadelesinde Anadolu Efes, Fransa’da LDLC Asvel Villeurbanne’a konuk oluyor. 24 …