Güncel Haberler

Hazırlık Maçı: Büyükçekmece, Galatasaray’ı Devirdi

Yeni sezonun hazırlık maçında ING Basketbol Süper Ligi ekiplerinden ikisi karşılaştı. Onvo Büyükçekmece, konuk ettiği güçlü rakibi Galatasaray NEF‘i 87-80’lik skorla kazanmayı başardı.

Sajus’dan yoksun olan ev sahibi ekipte Jordon Crawford 26 sayı, 4-6 3sayı, 3 ribaund, 2 asist ile yıldızlaşırken, Terrell Harris 13 sayı, 2 ribaund, Saulius Kulveitis 12 sayı, 2 ribaund ve Demetre Rivers 12 sayı, 2 ribaund ile galibiyeti getiren diğer isimlerdi.

Sadık Emir, Angola, Göksenin ve Bost’dan yoksun olan Galatasaray cephesinde ise Dylan Ennis 20 sayı, 3 ribaund, 2 asist ile en skorer isim olurken, Raymar Morgan 13 sayı, 8 ribaund, Mahir Ağva 13 sayı, 2 ribaund, Angelo Caloiaro 11 sayı, 6 ribaund, 2 asist ve Jehyve Floyd 11 sayı ile direnen diğer isimler oldular.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Hazırlık Maçı: Cedi ile Alperen Karşı Karşıyaya Geldiler

Hazırlık Maçları kapsamında oynanan mücadelede temsilcilerimizden Cedi ile Alperen karşı karşıya geldiler. Houston Rockets, konuk …