Güncel Haberler

İDDİA: Cleveland, Cedi’yi Takasta Kullanabilir!

NBA‘de ülkemizi Cleveland Cavaliers forması ile temsil eden Cedi Osman‘ı yeni sezonda farklı bir takımda izleyebiliriz!

Yeni sezon öncesi yapılanmaya giden ve hareketli saatler geçiren Utah Jazz, bildiğiniz üzere Gobert’i takaslamış ve diğer yıldızı Mitchell için de takas görüşmelerine devam ediyor ve bu nokta da Cedi de takasla kadrolarına katmak istedikleri isimlerdeen birisi.

Cavs da Mitchell’ı kadrosuna katmak için istekli ama bunu yapabilmesi için maaş boşluğu yaratması yani birden fazla isimle yolları ayırması gerekiyor. Hoops Wire’a göre Mitchell takasında Cedi’nin kullanılması yüksek bir olasılılık.

27 yaşında olan milli oyuncumuz 2017 yazından beri formasını giydiği Cavs ile geçen sezon 66 maçta forma giyerken 10.7 sayı, 2.2 ribaund, 2.2 asist istatistikleriyle katkı vermişti.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

RESMİ: Golden State, Kerr’ün Kontratını Uzattı

NBA Batı konferansı ekiplerinden Golden State Warriors yaptığı açıklamayla Steve Kerr, ile çok yıllı bir …