Güncel Haberler

RESMİ: Panathinaikos, Sant-Roos’a Teşekkür Etti

Turkish Airlines Euroleague ekiplerinden Panathinaikos, Kübalı forveti ile yollarını ayırdığını duyurdu.

Koç Radonjic’i göreve getirerek yeniden yapılanma sürecine giren Yunanistan Ligi temsilcisi, yaptığı açıklamayla Howard Sant-Roos ile kontratı devam etmesine rağmen karşılıklı anlaşılarak yolların ayrıldığını duyurdu.

2.01 metre boyunda olan 30 yaşındaki tecrübeli kanat oyuncusu geçen sezon Yunanistan Ligi’nde 32 maçta ortalama 25.1 dakika süre alırken 7.2 sayı, %31.6 3sayı, 3.8 ribaund, 3.5 asist ve Euroleague’de ise 31 maçta ortalama 24.0 dakika süre alırken 7.3 sayı, %25.3 3sayı, 3.1 ribaund, 1.9 asist ile katkı vermişti.

Kariyerine İtalya 3. liginde başlayan Roos, sornasında Almanya 2. liginde Braunschweig’da forma giymişti. Ardından İtalya 2. liginde Casalpusterlengo’da boy göstermiş ve 2015’de ise Çekya ekibi Nymburk’a transfer olmuştu. Burada kariyerinda ciddi bir sıçrama yapmış ve sırasıyla Darüşşafaka, AEK (Yunanistan), CSKA Moskova (Rusya) ve Panathinaikos formalarını giymişti. 2 sezondur Yunan ekibinin formasını giyiyordu.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Milano’dan Monaco Baskını Geldi!

Turkish Airlines Euroleague 30. hafta mücadelesinde Olimpia Milano konuk olduğu formda rakibi AS Monaco‘yu 80-98’lik …