Güncel Haberler

İDDİA: Lakers, Utah’ın İki Tecrübeli İsmi ile İlgileniyor!

Geçtiğimiz sezonu sadece 33 galibiyetle tamamlayan ve play-in’e bile kalamayan Los Angeles Lakers‘ın 2022-23 sezonu öncesinde takımda köklü değişikliler yapması şart.

Bunun bilincinde olan Lakers yönetiminin ana hedefinde Nets ile takas anlaşması yaparak Irving’i kadroya eklemekti ama bu gerçekleşmedi ve artık kadroyu güçlendirmek için farklı opsiyonlara başvurmaları gerekiyor.

The Athletic’de yer alan habere göre Utah Jazz kadrosunda yer alan iki tecrübeli ismi, Bojan Bogdanovic ve Patrick Beverley‘i kadrolarına katmak istiyorlar.

Açıkçası Lakers’ın takımı güçlendirecek her isme ve parçaya ihtiyacı var. Beverley yeni koç Ham’in savunma odaklı oyun anlayışına uyum sağlayacak bir isimlen Bojan da Lebron ve Davis’in yanında üçüncü skor opsiyonu olabilecek kalitede bir isim.

Bildiğiniz üzere Lakers geçtiğimiz günlerde Lebron ile sözleşme yenilemişti ve süper yıldızın şartı takımın güçlendirilmesiydi.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Denver, Hawks’ı Ezdi Geçti!

NBA Batı ekibi Denver Nuggets konuk ettiği Doğu ekibi Atlanta Hawks‘ı 110-142’lik skorla adeta ezdi …