Güncel Haberler

Grizzlies da Artık Durant Yarışında!

NBA‘de yaz döneminin en flaş haberlerinden biri kuşkusuz Kevin Durant‘in takımı Brooklyn Nets‘den takasını istemiş olmasıydı.

Bu yaşanan gelişmenin ardından Celtics, Sixers, Heat, Pelicans ve Raptors gibi önemli ekipler yıldız forvete talip olmuşlardı. Her ne kadar Nets’in bu takas için aceleci olmayacağı belirtilmiş olsa da taliplerine bir yenisi eklendi.

The Athletic’de yer alan habere göre Durant’i isteyen takımlar arasına Memphis Grizzlies da dahil oldu. Haberin detayında ise Batı ekibinin bu takasta kullanabileceği 5 tane birinci tur draft hakkının bulunmasına dikkat çekilirken diğer taraftan Jackson ve Bane gibi genç isimleri bu takasa dahil etmeyi düşünmedikleri de belirtildi.

Durant geçtiğimiz günlerde Nets sahibi Tsai ile görüşen Durant, takas isteğini tekrarlamış ve bunun yanında koç Nash ile GM Marks’ın kovulmasını talep etmişti. Tsai ise koç ve GM’nin rkasında durmuş, Duratn de bu durumun devam etmesi ve takaslanmaması halinde greve gidip sahaya çıkmayı reddebileceği ifade edilmişti.

Nets, Durant’e 1 Temmuz’da 2022-23 maaşının %25’inin ödendiği ve 1 Ekim’de ise diğer %25’inin ödeneceği bildirilmişti. Bununla birlikte Durant, sahaya çıkmaması halinde oynamadığı her maç için maksimum miktarda para cezasına çarptırılacağı da ifade edilmişti.

Geçtiğimiz sezon toplam 55 karşılaşmada süre bulan Durant, maç başına 29.9 sayı, 7.4 ribaund, 6.4 asist ortalamalarıyla mücadele etmişti.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Denver, Hawks’ı Ezdi Geçti!

NBA Batı ekibi Denver Nuggets konuk ettiği Doğu ekibi Atlanta Hawks‘ı 110-142’lik skorla adeta ezdi …