Güncel Haberler

Lakers, Irving İçin Israrcı Ama Nets Halen İlgisiz!

NBA‘de geçen sezon büyük bir hayal kırıklığı yaratan Los Angeles Lakers, yeni sezon öncesi hareketli saatler yaşıyor.

Batı ekibi önemli bir hamleye imza atarak Lebron James’in kontratını 2025 yazına kadar uzatmayı başarmıştı.

Dolayısıyla artık Lakers yönetimi, onun gelecek yaz kaybetme riskinden kurtuldu ve tamamen kadroyu yeniden inşa etmeye konsantre olabilecek durumdalar.

Artık NBA camiası Lebron’un sözleşmesini uzatmasının ardından Russell Westrbook‘un takaslanmasını bekliyor ve yıldız guardın yeni adresi konusunda en güçlü aday ise Brooklyn Nets çünkü Lakers yönetimi ve Lebron, Kyrie Irving‘i takımda görmek istiyorlar. Zaten yıldız guard Irving de Nets yönetimine takımdan ayrılmak istediğini belirtmiştiş.

Normal şartlarda Lakers, hem 2027 hem de 2029 ilk tur haklarının ikisini birlikte Irving için takasta kullanmak istemiyordu ama ESPN’de yer alan habere göre bu konuda bir gelişme oldu. Lakers artık Irving için bu iki hakkını da masaya koymaya hazır ama Nets yine de bu teklifle ilgilenmiyor şuan için.

Durant için de diğer taraftan takas görüşmelerini sürdüren Nets yönetiminin bu günlerde çok terlediğini, önümüzdeki günlerde daha da fazla bunalacaklarını rahatıkla söyleyebiliriz…

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Denver, Hawks’ı Ezdi Geçti!

NBA Batı ekibi Denver Nuggets konuk ettiği Doğu ekibi Atlanta Hawks‘ı 110-142’lik skorla adeta ezdi …