Güncel Haberler

Hazırlık Maçı: Rakiplerimizden Karadağ, Makedonya’yı Farklı Geçti

EuroBasket’de milli takımımızla aynı grupta yer alan Karadağ, hazırlık maçında konuk ettiği zayıf rakibi Makedonya‘yı 89-53 gibi farklı bir skorla geçti.

Koç Radovic’in ekibinde Vladimir Mihailovic 14 sayı ile en skorer isim olurken, Bojan Dubljevic ile Zoran Nikolic’de 13’er sayı geldi ve genç uzun Marko Simonovic de 10 sayı ile galibiyetin mimarlarından biri oldu.

Makedonya cephesinde ise çift haneli skor üretebilen yegane isim 10 sayı ile Damjan Robev oldu.

Karadağ, EuroBasket A grubunda milli takımımızla beraber Gürcistan, İspanya, Bulgaristan, Belçika arasından sıyrıralara ilk 4 sırada yer almaya çalışacak.

Makedonya ise EuroBasket’de mücadele etmeye hak kazanamamıştı.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Hazırlık Maçı: Bologna, Alba Engelini Rahat Geçti

Hazırlık Maçları kapsamında Munich’in ev sahipliğinde düzenlenen Magenta Sport Cup üçüncülük maçında Virtus Bologna rakibi …