Güncel Haberler

Doncic, Sırbistan ile Oynayacakları Hazırlık Maçı Öncesi Konuştu

EuroBasket’in iki güçlü madalya adayı Slovenya ile Sırbistan bu akşam Ljublijana’da bir hazırlık maçı yapacaklar.

Maçta tüm basketbolseverlerin odağında tartışmasız iki isim olacak, son 2 sezonun NBA MVP’si Nikola Jokic ve Luka Doncic.

Karşılaşma öncesinde Dallas Mavericks ve Slovenya’nın yıldızı Doncic yerel basına açıklamalarda bulundu:

Tabii ki de dolu tribünler önünde oynanacak maçı sabırsızlıkla bekliyorum. Sırbistan çok güçlü bir takım, bu maç bizim için zor geçecek. Karşınızdaki rakip ne kadar iyiyse turnuvaya olan hazırlığınız da o kadar iyi oluyor. Jokic ile karşılaşacağım için sabırsızlanıyorum. O, muhteşem bir oyuncu. İnsan olarak da ona çok saygı duyuyorum. Maçtan önce kahve içmeye gideceğiz.

Doncic daha önce turnuvadaki hedeflerinin şampiyonluk ünvanlarını korumak yani altın madalya olduğunu açıklamıştı daha önce.

Slovenya, EuroBasket B Grubu’nda Almanya, Litvanya, Macaristan, Bosna Hersek ve Fransa ile mücadele edecek.

Sırbistan ise D Grubu’nda Hollanda, Finlandiya, Polonya, Çekya ve İsrail ile kozlarını paylaşacak.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Hazırlık Maçı: Bologna, Alba Engelini Rahat Geçti

Hazırlık Maçları kapsamında Munich’in ev sahipliğinde düzenlenen Magenta Sport Cup üçüncülük maçında Virtus Bologna rakibi …