Güncel Haberler

Giannis, Bir Gün Bulls Forması Giyme İhtimaline Kapıları Kapatmadı

NBA Doğu Konferansı ekiplerinden Milwaukee Bucks, 2013 draftında Giannis Antetokounmpo‘yu 15. sıradan seçerek kulübün adeta geleceğini değiştirmiş, şampiyonluk kalibresine gelinmesini sağlamıştı.

Yunan yıldız henüz 27 yaşında olmasına rağmen kısa kariyerinde neredeyse tüm başarıları elde etti. Yılın Çaylağı dışında tüm bireysel ödülleri topladı, şampiyonluk yüzüğü takarken finallerin MVP’si de seçildi. 2026 yılında serbest kalacak olan süper yıldız, Milwakee’den ayrılıp kariyerine yeni bir adreste devam edebilir.

Fox 32 Chicago’daki ‘The Sports Zone’a konuşan Giannis, bir gün Chicago Bulls forması giyme ihtimaline kapıları kapatmadı. Yıldız oyuncu, Bulls‘un tarihine ve Michael Jordan’a duyduğu hayranlığı dile getirdi:

Bence bu soruya “hayır” diyen herkes yalancıdır. Birden fazla şampiyonluk kazanmış bir takım. Gelmiş geçmiş en büyük oyuncuların hepsi orada oynamasa da NBA’deki en büyük takımlardan biri. Bu hiç akıllıca değil, eminim herkes Chicago için oynamayı çok isterdi. Şu noktada geleceği asla bilemezsiniz. Belki bir gün Chicago için oynarım ama şu anda Milwaukee’ye bağlıyım.

The Sports Zone

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Cleveland, Dallas’ı Strus’un Son Saniye Basketiyle Geçti

NBA Doğu Konferansı ekibi Cleveland Cavaliers konuk ettiği Dallas Mavericks‘i Strus’un son saniyede orta sahadan …