Güncel Haberler

RESMİ: Türk Telekom’un Rakiplerinden Hapoel Tel Aviv, Hoard ile Anlaştı

7DAYS EuroCup‘da mücadele edecek olan temsilcilerimizden Türk Telekom ile aynı grupta yer alan Hapoel Tel Aviv, kadrosunu NBA patentli bir forvetle güçlendirdi.

Son olarak Oklahoma City Thunder forması giyen Jaylen Hoard ile sözleşme imzaladıklarını duyurdular. Ancak bu anlaşma garanti değil, İsrail ekibinin sezon başlayana kadar kontrattan çıkma hakkı var.

2.03 metre boyunda olan 23 yaşındaki Fransız forvet, geçen sezon NBA’de Thunder ile sadece 7 maçta oynadı ve ortalama 34.3 dakika süre alırken 14.7 sayı, %36.0 3sayı, 12.0 ribaund, 2.4 asist, G-League’de ise 39 maçta ortalama 23.9 dakika sahada kalırken 10.1 sayı, %23.3 3sayı, 6.1 ribaund, 2.0 asist ile katkı verebilmişti.

Wake Forest çıkışlı olan Hoard, 2019 NBA Draftı’nda seçilmemiş olsa da sonrasında Portland ile NBA sahnesine çıktı. Ardından da Thunder ile mücadelesine devam etti ve son olarak G-League’de OKC Blue formasını terletti.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

RESMİ: Telekom’un Rakiplerinden Granca, Kanat Rotasyonuna Gegic’i Ekledi

BKT EuroCup‘da temsilcimiz Türk Telekom ile aynı grupta yer alan son şampiyon Gran Canaria kanat …