Güncel Haberler

Nets’e Bir Şok Daha: Durant, Grev Yapmak Üzere Hazırlanıyor!

Kevin Durant‘in takasının gerçekleşmediği her gün Brooklyn Nets ile arasındaki ilişki farklı bir boyuta geçiyor ama daha da kötüleştiği bir gerçek…

Son olarak yıldız oyuncunun, Nets’in sahibi Tsai’ye koç Nash ve GM Marks ikilisinin kovulması üzerine net bir çağrıda bulunması iplerin iyice gerilmesine neden oldu.

Takımın sahibi Tsai ise Marks ve Nash’in arkasında durmayı tercih ederek Durant’in isteklerini geri çevirmişti. Gelen haberlere göre bu Durant ile Nets yönetiminin arasındaki son iletişim olabilir.

ESPN’de yer alan habere göre Durant eğer takaskanmazsa greve gidip forma giymeyi reddedebilir. Bir dönem bu olasılığın söz konusu olmadığı söyleniyordu ama şuan için Durant’in bu fikre yakın olduğu belirtiliyor. Aslında Durant’in basketbola olan sevgi ve saygısının bu yola başvurmasını engelleyeceği ve sahaya çıkacağı düşünülüyordu ama görünen o ki takas konusundaki ısrarı onu greve doğru yaklaştırıyor.

Bildiğiniz üzere Durant’e kontratı gereği 2022-23 sezonunda kazanacağı 43 milyon doların %25’i 1 Temmuz’da ödenmişti. Bir diğer %25’lik kısım da 1 Ekim’de ödenecek. Ama maçlara çıkmayı reddetmesi durumunda oynamadığı her maç için de maksimum para cezası alacağı belirtiliyor.

Daha önce Durant’e 1 Temmuz’da 2022-23 maaşının %25’inin ödendiği ve 1 Ekim’de ise diğer %25’inin ödeneceği bildirilmişti. Bununla birlikte Durant, sahaya çıkmaması halinde oynamadığı her maç için maksimum miktarda para cezasına çarptırılacaktır.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Denver, Hawks’ı Ezdi Geçti!

NBA Batı ekibi Denver Nuggets konuk ettiği Doğu ekibi Atlanta Hawks‘ı 110-142’lik skorla adeta ezdi …