Güncel Haberler

Hazırlık Maçı: Hırvatistan, Eksik Bulgaristan’ı Ezdi Geçti

EuroBasket’de mücadele edecek olan iki takımın Çekya’nın Pardubice kentinde oynadığı hazırlık maçında Hırvatistan, yıldızlarından yoksun Bulgaristan‘ı 68-98 gibi bir skorla ezdi geçti.

Hırvatistan’da Karlo Matkovic 16 sayı, 6 ribaund ile öne çıkarken, Toni Perkovic 15 sayı, 3 ribaund, 2 asist, Ivica Zubac 12 sayı, 2 ribaund, Dominik Mavra 10 sayı, 2 asist, Dario Saric 10 sayı, 4 ribaund, 2 asist ve Mario Hezonja 8 sayı, 8 ribaund ile galibiyeti getiren diğer isimler oldular.

Vezenkov, Bost, Minchev ve Kostadinov’dan yoksun olan Bulgaristan cephesinde ise David Kravish 11 sayı, 2 ribaund, Ventsislav Petrov 11 sayı, Chavdar Kostov 9 sayı, 3 ribaund ve Ivan Alipiev 8 sayı, 11 ribaund, 2 asist ile direnmeye çalışan isimler oldular.

EuroBasket’de Hırvatistan, C grubunda Yunanistan, Estonya, Ukrayna, Büyük Britanya ve İtalya ile beraber ilk 4 sırada yer almaya çalışacak.

Bulgaristan ise A grubunda milli takımımızla beraber Karadağ, Gürcistani İspanya ve Belçika’yı geride bırakarak ilk 4 sırada kendisine yer bulmaya çalışacak.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Hazırlık Maçı: Bologna, Alba Engelini Rahat Geçti

Hazırlık Maçları kapsamında Munich’in ev sahipliğinde düzenlenen Magenta Sport Cup üçüncülük maçında Virtus Bologna rakibi …