Güncel Haberler

Hazırlık Maçı: Estonya’dan Bosna’ya da Saoğuk Duş!

EuroBasket’de mücadele edecek olan iki takımın Tartu kentindeki hazırlık maçında Estonya, konuk ettiği Bosna Hersek‘i 89-102’lik skorla geçerek Belçika’dan sonra bir önemli rakibini daha dize getirmiş oldu.

Estonya’da Baskonia forması ile Euroleague’de boy gösterecek olan Maik Kotsar 21 sayı, 6 ribaund, 4 asist ile yıldızlaşırken, Kerr Kriisa 16 sayı, 2 ribaund, 7 asist, Kristian Kullamae 14 sayı, 3 asist, Kregor Hermet 12 sayı, 2 asist ve Henri Drell 10 sayı, 2 ribaund, 3 asist ile galibiyeti getiren diğer isimler oldular.

Bosna cephesinde ise Real Madrid’in yeni transferi Dzanan Musa 21 sayı, 6 ribaund, 4 asist ile öne çıkarken, Jusuf Nurkic 18 sayı, 9 ribaund, Aleksandar Lazic 12 sayı, 7 ribaund, 2 asist, gelecek sezon Manisa BŞB’de izleyeceğimiz John Roberson 11 sayı, 3 asist, Amar Gegic 10 sayı, 2 ribaund ve Adin Vrabac 10 sayı, 3 ribaund ile direnen diğer isimlerdi.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Hazırlık Maçı: Bologna, Alba Engelini Rahat Geçti

Hazırlık Maçları kapsamında Munich’in ev sahipliğinde düzenlenen Magenta Sport Cup üçüncülük maçında Virtus Bologna rakibi …