Güncel Haberler

İDDİA: Nets, Celtics’den Durant Karşılığında Öyle Bir Paket İstedi ki!

NBA‘de yazın en büyük gündemi halen Kevin Durant‘in takas hikayesi.

Durant, Golden State ile yaşadığı şampiyonlukların ardından kariyerinin son bölümünde farklı bir takımla daha şampiyonluk elde edebilmek için Brooklyn Nets‘e gelmiş ama yaşanan başarısızlıklarından ardından ise takım yönetiminden yaz başında takasını istemişti.

Nets ile devam eden 4 yıllık bir kontratı var, bu nedenle de kulüp yönetimi onu elinden kolayca çıkarmak istemiyor.

Onunla ciddi şekilde ilgilenen takımlardan biri Boston Celtics‘di. Ancak Boston Globe’a göre Nets yönetiminin Durant karşılığında hem Jayson Tatum hem de Jaylen Brown‘u istemesi adeta dudak uçuklattı!

Celtics elbette bu paketi reddetti ve yeni paket Brown artı Smart artı bir sürü ilk tur hakkıyla dolu olacak şekilde revize edilmeye çalışılıyor ama Celtics yönetimi böyle yüklü bir paket vermek niyetinde değil.

Artık her geçen gün takım yönetimi ve Durant arasındaki köprülerinm yıkıldığı bir dönemde, son olarak takım sahibi Tsai, GM Marks ve koç Nash’in arkasında durarak Durant’in onlara karşı duruşuna net bir cevap vermişti. Durant’e yakın kaynaklarca artık Nets dönemini kafasında bitirdiği söyleniyor.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Denver, Hawks’ı Ezdi Geçti!

NBA Batı ekibi Denver Nuggets konuk ettiği Doğu ekibi Atlanta Hawks‘ı 110-142’lik skorla adeta ezdi …