Güncel Haberler

Hazırlık Maçı: Milliler, Slovenya’ya Uzatmada Kaybetti

Hazırlık maçında A Milli Takımımız, Sinan Erdem’de konuk ettiği son EuroBasket şampiyonu Slovenya‘ya uzatma sonunda 103-104’lük skorla yenildi.

Normal sürenin sonunda Furkan’ın penetre ederek bulduğu basket sayesinde uzatmaya gittik. Uzatma bölümünün sonunda ise Furkan, penetre sonrası teması da aldı ama faul çıkmayınca 1 sayı farkla kaybetmekten kurtulamadık.

Larkin ve Ercan’ın kadroda yer almadığı 12 Dev Adam’da Furkan Korkmaz 33 sayı, 5-11 3sayı, 7 ribaund, 4 asist ile maçın en skorer ismi olurken, Cedi Osman 24 sayı, 3 ribaund, 4 asist ve Alperen Şengün 19 sayı, 9 ribaund, 3 blok ile direnen diğer isimler oldular.

Koç Sekulic’in son çeyrek ve uzatma bölümünde Doncic’e süre vermediği Slovenya’da ise Goran Dragic 28 sayı, 5 ribaund, 3 asist ile takımını galibiyete taşıyan isim olurken, Luka Doncic 23 sayı, 10 ribaund, 5 asist, Klemen Prepelic 14 sayı, 3 asist, Edo Muric 10 sayı, 11 ribaund ve Vlatko Cancar 12 sayı, 3 ribaund ile galibiyetin diğer mimarları oldular.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Hazırlık Maçı: Tofaş, Bodrum Karşısında Hata Yapmadı

Hazırlık Maçları kapsamında Bursa’da düzenlene Cevat Soydaş Turnuvası’nın ev sahibi Tofaş, konuk ettiği Çağdaş Baodrum …