Güncel Haberler

Furkan, Slovenya Mağlubiyeti Sonrası Açıklamalarda Bulundu

Hazırlık maçında, A Milli Takımımız Sinan Erdem’de konuk ettiği son EuroBasket şampiyonu Slovenya’ya uzatma sonunda 103-104’lük skorla kaybetmekten kurtulamamıştı.

Ülkemizi NBA’de temsil eden ve bu maçta Dragic ile Doncic gibi yıldızların önünde 33 sayıyla en skorer isim olan Furkan Korkmaz, karşılaşmanın ardından yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu:

Üzgünüm tabi ki. İnanılmaz güzel bir maç oldu, playoff atmosferinde bir karşılaşma oldu. Avrupa Şampiyonası’nın yarı finali gibiydi. Bizim için çok iyi bir hazırlık dönemi oluyor. Özellikle zorlu bir kamp sürecinin ardından buraya geldik ve seyircimizle buluştuk. Dediğim gibi, bu tür maçları sonuna kadar oynayıp kaybetmek çok üzücü. Ama şu ana kadar verdiğimiz görüntüden ve oynadığımız basketboldan memnunum.

Biz oyuncu milleti hiçbir zaman tatmin olmayız. Ben de şu anda sahadan mutlu ayrılmıyorum. Evet, çok iyi oynamış olabilirim ve maçı uzatmaya götüren basketi de attım ama şu an konuştukça aklıma geliyor. Son pozisyonda çembere gittiğimde faul düdüğü bekledim ama çıkmadı. Maçı kaybettik. Atsam yine kahraman olacaktım ama basketbol böyle bir şey. Dediğim gibi verdiğimiz görüntüden mutluyum, çalışarak devam edeceğiz.

NTV

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Hazırlık Maçı: Tofaş, Bodrum Karşısında Hata Yapmadı

Hazırlık Maçları kapsamında Bursa’da düzenlene Cevat Soydaş Turnuvası’nın ev sahibi Tofaş, konuk ettiği Çağdaş Baodrum …