Güncel Haberler

Tatum, Dünyanın En İyi Oyuncularından Biri Olduğunu Belirtti

NBA Doğu Konferansı ekiplerinden Boston Celtics‘in yıldızı Jayson Tatum, yaptığı açıklamalarda dünyanın en iyi oyuncularından biri olduğunu belirtti.

Yıldız forvet The Athletic’e yaptığı açıklamalarda, “24 yaşındayım ve dünyanın en iyi oyuncularından biriyim. Karşımda kim olursa olsun rekabet edeceğim ve bu mücadeleyi üstleneceğim” dedi.

Celtics‘in süperstarı daha iyi olabileceğini de söylerken, “Daha iyi olabileceğimi düşünüyorum, geliştirebileceğim çok şey olduğunu hissediyorum ve bence bu heyecan verici bir şey. Öğrenebileceğim çok fazla şey ve yaşayacağım daha çok tecrübeli var” açıklamasını yaptı.

Jayson Tatum, NBA kariyerinde 3 kez All-Star olurken 2 kez de yılın beşine girmişti. Tatum geçen sezon NBA’de Celtics formasıyla 76 maça çıkarken 26.9 sayı, 8.0 ribaund, 4.4 asist ortalamalarına imza atmıştı.

Kaynak: The Athletic & Eurohoops

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Phoenix, Ettiği Lakers’ı Lebron’a Rağmen Yenmeyi Başardı

NBA Batı Konferansı mücadelesinde Phoenix Suns konuk ettiği Los Angeles Lakers‘ı Lebron’a rağmen 113-123’lük skorla …